سئو

سئو چیست؟

سئو چیست؟ سئو یا seo مخفف عبارت search engine optimization است و به زبان ساده می توان آن را بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو شرح داد. با داغ شدن بازار کسب و کارهای اینترنتی و اهمیت پیدا کردن حوزه دیجیتال مارکتینگ، سئو نیز طرفداران زیادی پیدا کرد و بسیاری از افراد به دنبال یادگیری سئو و  ارتقاء کسب و کار خود هستند.

با یادگیری سئو دری به سوی موقعیت های شغلی فراوان و پردرآمد برای شما باز خواهد شد. اگرچه مسیر یادگیری سئو نیازمند صبر و تلاش است اما ما در این مقاله به طور جامع، به مفهوم سئو، روش های کسب درآمد از آن و درآمد سئوکاران، پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

سئو چیست؟

🔍 امروزه سئو و سئو سازی محتوا در وب سایت جایگاه وسیعی را در کسب و کار های اینترنتی به خود اختصاص داده است که عده زیادی از مردم در سراسر جهان به عنوان یک سئوکار مشغول به کار هستند و به این شکل به وب سایت های مختلف کمک می کنند که در صفحات اول و در جایگاه های مناسب گوگل قرار بگیرند، دیده شوند و بتوانند مشتری ها و در نهایت درامد خود را افزایش دهند.
به همین منظور در این مقاله سعی ما بر این است که به بهترین شکل ممکن اطلاعات مورد نظر در خصوص سئو و تمامی ویژگی ها و مسائل مرتبط به آن را برای شما شرح دهیم تا با استفاده از آن بتوانید درک خوبی نسبت به مفهوم سئو و اجزای آن پیدا کنید.

به نقل از ویکی پدیا سئو مجموعه ای از استراتژی، قوائد و اصول است که از آن می توان برای افزایش ترافیک و رتبه بندی بالاتر یک وب سایت در موتور های جستجو استفاده کرد. با استفاده از تکنیک هایی که در سئو به کار گرفته می شوند می توان کیفیت وب سایت را به موتور های جستجو اعلام کرد تا به این شکل از ترافیک بیشتری به شکل طبیعی و بدون نیاز به پرداخت هزینه بهره مند شویم.

در سئو شخصی که به عنوان سئوکار فعالیت می کند، به کمک علم و تجربه ای که در این زمینه دارد می تواند فاکتور های لازم را در خصوص بهینه شدن سایت پیاده سازی کند و هر صفحه ای از آن را بر روی کلمات مربوطه خود بر اساس نتایج جستجو به رتبه بهتری برساند.

تاریخچه سئو

📚 سئو و مسائلی که مرتبط به آن و موتور های جستجو هستند، به صورت کلی در سال 1991 به وجود آمدند که در این زمان اولین موتور جستجو وب راه اندازی گردید و به مدت شش سال بعد از آن یعنی در سال 1997 سئو به شکل کامل مورد استفاده قرار گرفت.
به عبارت دیگر در سال 1997 شخصی به نام دنی سالیوان برای هدایت وب سایت ها و دستیابی آنها به موفقیت در موتور های جستجو اقدام به راه اندازی یک موتور جستجو به نام watch کرد که در آن اخباری در خصوص موتور های جستجو، نکات مرتبط به جستجو در وب سایت و اطلاعاتی در رابطه با رتبه بندی مناسب تر برای سایت ارائه داده شده بود.
با گذشت ده سال سالیوان برای راه اندازی انتشارات دیگری به نام search engine land اقدام کرد.
پس از آن در سال 1998 علاوه بر انتشارات سالیوان، GOTO.COM نیز با استفاده از لینک های اسپانسری و لینک های پولی فعالیت خود را آغاز کرد و تبلیغ کنندگان اقدام به راه اندازی مزایده بر روی آن کردند تا به این شکل در نتایج حاصل از جستجو موقعیت بهتری را به دست آورند.
در این دوره DMOZ به عنوان مطلوب ترین جایگاه برای افراد حرفه ای سئو تبدیل شد تا بتوانند سایت های خود را در آن ثبت کنند. سپس در سال 1999 اولین کنفرانس در زمینه بازاریابی جست وجو تشکیل شد و استراتژی های موتور جستجو برگزار شدند.
با گذشت این دوره ها انقلاب اصلی گوگل در سال 2000 اتفاق افتاد که در این سال گوگل توانست در سطح جهان شهرت و نام خود را گسترده کند و به یک موتور جستجو بزرگ و حرفه ای تبدیل شود. در سال کاربران می توانستند که با استفاده از موتور جستجو گوگل رتبه سایت خود را از صفر تا ده ببینند.
با پیشرفته شدن موتور جستجوی گوگل، انقلاب وبلاگ نویسی در سال 2003 اتفاق افتاد و افزایش درآمد اینترنتی به وجود آمد. در سال 2004 نیز این امکان به وجود آمد که موتور های جستجو پیشرفته بتوانند نتایج خود را با اهداف جغرافیایی بهبود دهند و به این شکل تا سال 2006 گوگل توانست که برای اولین بار نقشه گوگل و یا همان مپ را به کاربران اختصاص دهد.

موتور جستجو چیست؟

💻 منظور از موتور جستجو که در لاتین به آن search engine نیز می گویند، ابزاری است که اطلاعات مورد نیاز کاربر را از داده ها و یا سایت های مختلف مطابق با الگوریتم هایی که در اخیتار دارد، استخراج می نماید و سپس آنها را نمایش می دهد.
امروزه استفاده از انواع موتور جستجو به دلیل رشد سرعت انتشار انواع داده ها و میزان جستجو کاربران افزایش پیدا کرده است. به همین دلیل در اختیار داشتن الگوریتم های صحیح توسط این موتور ها بسیار مهم است تا به این واسطه کاربران بتوانند اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورند.
به نقل از سایت ویکی پدیا موتور های جستجو ماشین های پاسخ دهی هستند و از یک سیستم نرم افزاری تشکیل شده اند که وظیفه اصلی آن یافتن انواع محتوا اعم از: محتوای متنی، صوتی، عکس، ویدیو و … است.

علاوه بر موارد ذکر شده در قست فوق، موتور جستجو را می توان نرم افزاری تحت وب نیز معرفی کرد که وظیفه دارد تا نزدیک ترین محتوا برای عبارت جستجو شده توسط کاربر را پیدا کند.
موتورهای جستجو از دو بخش از قبیل: پایگاه داده اطلاعات و الگوریتم ها تشکیل شده اند.

اهداف سئو چیست و چه کاربردی دارد؟

 

کاربرد و اهداف سئو

 

در واقع سئو اهداف گوناگونی را دنبال می کند که با اجرای صحیح آن از مزایای زیادی برخوردار خواهیم شد:

  • درآمد زایی

کسب درآمد و یا درآمد زایی مهم ترین هدفی است که اشخاص قصد دارند به آن دست پیدا کنند.
به همین دلیل این دسته از اشخاص سایتی را برای خود راه اندازی می کنند تا به واسطه آن بتوانند درآمدی برای خود داشته باشند که این امر هم به دلیل مسائلی مانند: فقدان شغل و یا شیوع بیماری کرونا، کسب درآمد از اینترنت افزایش پیدا کرده است و وب سایت ها در این زمینه بسیار پر اهمیت و پر کاربرد شده اند.
صاحبین مشاغل هم به صورت کلی از طریق فروشگاه آنلاین می توانند به کسب درآمد به شکل مستقیم و یا غیر مستقیم بپردازند و از این راه سودی به دست آورند.

  • افزایش دادن ترافیک و رتبه سایت

با استفاده از سئو می توان رتبه یک سایت را افزایش داد و از ترافیک بالایی برخوردار گشت. به همین دلیل می توان یکی دیگر از کاربرد های سئو را این موضوع در نظر گرفت و با استفاده از آن به جذب بازدید کنندگان فراوان پرداخت و رتبه های بالایی را به دست آورد.
افزایش رتبه و ترافیک یک سایت عامل بسیار مهمی در افزایش درآمد اینترنتی است و در فعالیت آنلاین اشخاص بسیار تاثیر گذار است.

  • کسب رضایت مشتری و بازدید کنندگان

کسب رضایت مشتری مساله فوق العاده مهمی برای سرمایه گذاری یک سایت و ایجاد کسب و کار برای مشتریان است. سئو نیز به گونه ای است که می تواند در جلب رضایت مشتریان موثر واقع شود. با بهینه سازی می توان هم اطلاعات  و محتوای موجود در یک سایت را بهبود بخشیدو هم پیشرفت حاصل کرد .
برای کسب رضایت مشتری و بازدیدکنندگان لازم است که به بخش پشتیبانی و تماس با ما سایت به میزان زیادی اهمیت داد و در آنها از اطلاعات دقیقی استفاده کرد تا مشتری بتواند پاسخ مناسبی را در راستای پرسش های خود به دست آورد.

  • تبلیغ کردن

تبلیغات در هر کسب و کاری نقش بسیار مهمی دارد که برای انجام این کار معمولا باید هزینه زیادی پرداخت شود. اما لازم به ذکر است که برای انجام کسب و کار های اینترنتی هزینه ها در زمینه های مختلف مانند: تبلیغات بسیار پایین تر هستند. از این جهت در صورتی که مالکین وب سایت ها سئو مربوط به سایت خود را بهبود دهند و تبلیغات را به صورت موازی انجام دهند، دیگر نیازی به استفاده از روش های پر هزینه برای تبلیغات ندارند.
علاوه بر موارد ذکر شده در قسمت فوق، سئو برای برند سازی و یا دیده شدن سایت در نتایج به دست آمده نیز می تواند تاثیر گذار باشد.

معایب سئو

سئو در کنار تمامی ویژگی ها، قابلیت ها و مزایایی که دارد، معایبی را نیز در بر می گیرد که مهم ترین معایب آن به شرح زیر است:

  • دریافت نتایج حاصل از سئو زمان بر خواهد بود

از ملموس ترین معایب سئو، زمان بر بودن نتیجه مطلوب  آن است. برای موفقیت در بازاریابی اینترنتی نه تنها داشتن یک وب سایت مهم است بلکه توانایی حضور پیدا کردن در موتور های جستجو و تقویت رتبه های آن نیز مساله بسیار مهمی است که برای دستیابی به این نتیجه باید ساعت ها، روزها و هفته ها زمان صرف کرد.

  • به مدت زمان زیادی برای بازگشت سرمایه نیاز دارد

همان طور که مدت زمان زیادی برای دریافت نتیجه سئو لازم است، مدت زمان زیادی نیز برای بازگشت سرمایه مورد نیاز می باشد. به همین دلیل می توان گفت که این تکنیک معمولا برای افرادی که به کسب درامد در مدت زمان کوتاه نیاز دارند مناسب نخواهد بود و نتیجه مورد نظر از آن دریافت نخواهد شد.
برای استفاده از سئو در زمینه های پرطرفدار باید سرمایه زیادی در اختیار داشت
مسلما فعالیت کردن در حوزه های پرطرفدار نیازمند رقابت بیشتری نیز می باشد تا نتیجه مورد نظر به دست آید و در صورتی که بخواهید نتیجه قابل توجهی را از فعالیت خود به دست آورید باید هزینه بیشتری در این رابطه خرج کنید تا بتوانید به نتیجه مورد نظر دست پیدا کنید و از رقبای خود سبقت بگیرید.

  • سئو نتایج به دست آمده را گارانتی نمی کند

بر اساس تحقیقات انجام شده در رابطه با موتور های جستجو و گوگل این مطلب به دست آمده است که معمولا بیش از 75 درصد از سایتهایی که شروع به کار میکنند به رتبه مورد نظر و از صفحه دوم وارد صفحه اول گوگل نمی شوند و نتایج حاصل از آن را نادیده می گیرند.
به همین دلیل با توجه به این مساله که سئو نمی تواند نتایج به دست آمده را گارانتی کند و همه سایت ها را همیشه  در صفحه اول قرار دهد، باید اصلی ترین هدف خود را برای وارد شدن به صفحه اول گوگل قرار دهید و با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با فعالیت وب سایت خود، به صفحه اول گوگل راه پیدا کنید.

  • با استفاده از سئو نمی توان کنترل کاملی در اختیار داشت

واقعیت های گوگل و الگوریتم های آن به گونه ای هستند که هیچ کسی به شکل کامل از آنها مطلع نیست به صورتی که حتی ممکن است استفاده از سئو نیز نتیجه ای خلاف انتظار شما در بر داشته باشد.
به همین دلیل گفته می شود که سئو نمی تواند کنترل کاملی را بر روی گوگل و الگوریتم های آن در اختیار داشته باشد.

  • پنالتی شدن سایت ها

منظور از پنالتی شدن سایت ها این است که بسیاری از عملکرد های مربوط به سئوکاران که در طی چند سال انجام شده بودند، به دلیل فقدان دانش های بروز و فهم کافی از آپدیت های آخر الگوریتم ها و در نتیجه در بروز رسانی های گوگل در طی یک شب از بین می روند و سئوکاران ناگزیر خواهند بود تا از ابتدا فعالیت های خود را انجام دهند.

تولید محتوا چیست؟ برای آشنایی با این مبحث با ما در دی ام یار همراه باشید.

رابطه سئو با دیجیتال مارکتینگ

🖇️ در خصوص رابطه سئو با دیجیتال مارکتینگ باید گفت که سئو در واقع یکی از کارامد ترین روش های دیجیتال مارکتینگ است و اصلی ترین هداف سئو این است که مخاطب به آسانی بتواند به وب سایت شما دسترسی داشته باشد.
اما در علم دیجیتال مارکتینگ ما باید با استفاده از روش ها و ابزار های مختلف راهکارهایی را خلق کنیم که درصد بالایی از این ورودی هایی که از طریق سئو جذب سایت می شوند را به سمت خرید هدایت کنیم.
سئو بخشی جدا نشدنی از دیجیتال مارکتینگ است و روش های جذب مخاطبی که در تجارت سنتی قابل انجام بود را میتوان در عصر امروز و کسب و کار آنلاین با سئو انجام داد.
به عنوان مثال: در تجارت و کسب و کار سنتی تبلیغات از طریق چاپ بیلبورد و تراکت انجام می شده در حالی که در کسب و کار مجازی و آنلاین این کار از طریق سئو انجام می شود.

تفاوت سئو (seo) با گوگل ادز (google ads)

 

تفاوت سئو با گوگل ادز

 

 

📌 تفاوت سئو با گوگل ادز که به آن گوگل ادورز نیز گفته می شود، به شرح زیر می باشد:

☑️ تفاوت در بین زمان اثر گذاری و گوگل ادز
دریافت نتیجه حاصل از سئو با گوگل ادز متفاوت است و برای دریافت نتیجه سئو باید مدت زمان بیشتری منتظر ماند. اما با این وجود نتایج حاصل از سئو در رتبه بالاتری در خصوص برخی از کلید واژه ها ظاهر می شوند و نتیجه گوگل ادورز به صورت آنی و سریع ظاهر می گردد.

☑️ تفاوت در هزینه های پرداختی سئو و گوگل ادز
در خصوص تفاوت در هزینه های پرداختی سئو و گوگل ادز لازم به ذکر است که ترافیک وارد شده به سایت از سوی گوگل ادز به شکل پولی هستند و باید برای هر کلیک یا نمایش آنها هزینه پرداخت گردد در حالی که ترافیک حاصل از سئو هزینه بر نیست و هیچ هزینه ای برای آن پرداخت نمیشود.

☑️ تفاوت در میزان اثر بخشی نتایجی که توسط کاربر جستجو می شود
گوگل ادز به گونه ای است که نمایش دادن نتیجه کسب و کار شما در نتیجه جستجو را تضمین می کند و اما در سئو هیچ تضمینی برای این کار وجود ندارد و رتبه بندی در نتایج موتور جستجو تضمینی نیست البته با کمک الگوریتم های پیشنهاد شده توسط گوگل میتوان سایت را در یک رتبه بندی مناسب قرار گرفت.

☑️ تفاوت در محاسبه میزان بازگشت سرمایه با گوگل ادز
محاسبه بازگشت سرمایه به کمک گوگل ادورز بسیار اسان و راحت است اما در حالی که انجام این کار در سئو دشوار تر است زیرا فاکتور های بسیار زیادی بر روی سئو دخیل هستند و نمیتوان بازگشت سرمایه را به راحتی محاسبه کرد.

☑️ تفاوت در تعداد کلید واژه هایی که مورد هدف قرار گرفته اند
با استفاده از گوگل ادز می توان که تعداد کلید واژه های بیشتری را در یک زمان واحد مورد هدف قرار داد، در حالی که در سئو باید تمرکز بیشتری بر روی کلمات کلیدی گذاشته شود تا نتایج بهتری به دست آید.
با کمک گوگل ادورز این امکان وجود دارد که با هدف قرار دادن آن دسته از واژه های جدیدی که بازدید کنندگان به دنبال آنها هستند، واکنش سریعی به تغییرات بازار داشته باشید که این مساله برای کسب و کارهای تجاری بسیار ضروری خواهد بود.

☑️ تفاوت در جایگاه نمایش لینک صفحه سایت با گوگل ادز
تبلیغاتی که در گوگل ادورز انجام می شوند، می توانند در بالای لیست نتایج طبیعی نشان داده شوند. در برخی از صفحات مانند: صفحاتی که در رابطه با موبایل هستند، این نواحی تنها بخشی هستند که کاربر می تواند بدون اسکرول کردن آن را مشاهده کند.
گوگل ادز این امکان را به شما می دهد که متغیر های مختلفی از کلید واژه های خاص را مورد هدف قرار دهید و همچنین از کلید واژه های منفی برای عدم نمایش در عبارات خاص استفاده کنید.
در نتیجه در چنین شرایطی می توان از رتبه بندی کلماتی که به هیچ وجه با برند شما مطبق نیستند خودداری کنید.

انواع تکنیک های سئو

انواع تکنیک های سئو

انواع مختلف تکنیک هایی که برای سئو سایت به کار می روند، به سه دسته تقسیم می شوند :

  • سئوی کلاه سفید

سئو کلاه سفید و یا White hat SEO که به آن سئو اخلاقی نیز گفته می شود. این تکنیک از تمامی قوانینی که توسط موتور های جستجو مورد تاییدند و همینطور تمامی سیاست های صحیح در این زمینه استفاده می کند.
شخصی که به عنوان یک سئوکار یا متخصص سئو از روش سئو کلاه سفید استفاده می کند، قادر است تا صفحات وب سایت را برای کاربران و موتور های جستجو جذاب کند و اصطلاحا تجربه کاربری مطلوبی ایجاد کند تا به این صورت توجه افراد بیشتری را به سمت سایت جلب کند.

 

📌 مهم ترین اقداماتی که در این تکنیک باعث افزایش بازدید از سایت و جلب رضایت کاربر می شوند:

✅ استفاده از متا تگ ها به شکل صحیح در صفحه وب سایت

✅ بهره بردن از تجربه کاربری مناسب برای سایت

✅ قابلیت responsive بودن صفحات وب سایت به گونه ای که سایت در موبایل و تبلت به درستی نمایش داده شوند

✅ سفارش تولید محتوای با کیفیت و بهینه

✅ استفاده از ویدیو و تصاویر و صدا به شکل صحیح

✅ افزایش سرعت صفحات سایت

✅ برخوردار بودن از تعامل مناسب بین کاربران و پشتیبانی سایت

و…

  • سئوی کلاه سیاه

سئو کلاه سیاه و یا Black hat SEO تکنیکی است که در مقابل سئو کلاه سفید قرار می گیرد زیرا در این تکنیک معمولا از راه های میان بر که مخالف قوانین تعریف شده از سوی موتور های جستجو هستند استفاده می شود.
به عبارت دیگر میتوان گفت که سئو کلاه سیاه برای موفقیت و رسیدن به جایگاه بهتر، از تکنیک فریب دادن موتور جستجو استفاده می کند و هدف از آن به صورت کلی بهبود رتبه و جایگاه وب سایت در مدت کوتاه است که در این روش به رضایت کاربر هیچ توجهی نمی شود.
در این تکنیک سئو سازی، ممکن است که وب سایت هایی که از نظر محتوا برای کاربران هیچ گونه کارایی ندارند و یا از کیفیت پایینی برخوردار هستند، در رتبه های اول و جایگاه بهتری قرار بگیرند.
به طور کلی تکنیک سئو کلاه سیاه به میزان زیادی توسط موتور جستجو نقض می گردد اما بسیار سریع و موثر واقع می شود. در این خصوص لازم به ذکر است که موتور های جستجو به محض اینکه متوجه سایت هایی که از سئو کلاه سیاه استفاده می کنند، بشوند، به سرعت آن را پنالتی می کنند که در این صورت بازگرداندن سایت به حالت قبلی بسیار زمان بر و سخت است و در بسیاری از مواقع حتی امکان پذیر نخواهد بود.

  • سئوی کلاه خاکستری

سئو کلاه خاکستری یا  Gray hat SEO اصلی ترین تکنیک سئو هست و معمولا کلیه مراحل مرسوم به بهینه سازی سایت را با این تکنیک انجام میدهند و این تکنیک در بین دو تکنیک ذکر شده بالا قرار دارد که در این تکنیک از تکنیک های سئو کلاه سفید استفاده می شود اما برای افزایش سرعت نتیجه گیری در این روش از تکنیک هایی استفاده می شود که باعث فریب دادن موتور جستجو می شود و در این صورت چنین امکانی وجود خواهد داشت که این دسته از وب سایت ها در لیست کلاه سیاه ها قرار بگیرند.

در این تکنیک اگر سئوکار یا متخصص سئو از مهارت کافی برخوردار نباشد و تجربه زیادی نداشته باشد، ممکن است که باعث آسیب دیدن سایت و از مسیر خارج شدن آن شود. پس با این وجود چنانچه مهارت کافی در استفاده از این روش نداشته باشید، نباید از آن استفاده کنید.

روش ها اصلی اجرای سئو

روش ها اصلی اجرای سئو

اصلی ترین روشی که برای اجرای سئو باید انجام شوند و بخشی ضروری به حساب می آیند، به شرح زیر خواهند بود:

 سئو فنی یا تکنیکال سئو (technical seo)

⚙️ سئو تکنیکال و یا سئو فنی به معنای تمامی اقداماتی است روی قسمت های  کد نویسی و بخش بندی های صفحات سایت انجام میپذیرد که به موتور های جستجو کمک می کند تا سایت را راحت تر بررسی کنند و در تمامی صحفات را خزش یا کراول و سپس ایندکس کنند.
سئو تکنیکال هیچ ارتباطی با نوع محتوا و یا بک لینک های شما نخواهد داشت بلکه بیش از هر چیز دیگری به زیر ساخت های فنی سایت مربوط می شود .
لازم به ذکر است که اقداماتی که در این روش انجام می شوند، نیازی به اینکه مرتبا تغییر پیدا کنند نخواهند داشت بلکه با یک بار انجام آنها نیازی به تغییرات پی در پی آن نیست.

از  بارزترین فعالیت های سئو تکنیکال می توان بهینه سازی نقشه سایت، بررسی سرعت سایت، تگ های استفاده شده در صفحه و … اشاره کرد.  این عملیات باعث میشود صفحات بهتر توسط ربات ها بررسی شوند و در صورتی که فاکتور های سئو به خوبی رعایت شده باشد جزو نتایج مطلوب جستجو نمایش داده می شوند.

 سئو داخلی (on-page seo)

💻سئو داخلی که به آن on page seo نیز گفته می شود، آن دسته از فعالیت هایی است که در داخل سایت انجام میشود و باعث افزایش رتبه و ترافیک سایت می گردد. این اقدامات را می توان شامل بهینه سازی محتوا و کد های html در نظر گرفت.
تمامی این اقدامات از آنجایی که در داخل سایت انجام می شوند، سئو داخلی و یا بهینه سازی داخلی نام گرفته اند. چنانچه سئو داخلی به خوبی توسط سئوکار انجام شود، این امکان فراهم می گردد تا سایت توسط موتور های جستجو دیده شود و به مخاطبین مستقیم وب سایت نیز کمک می کند تا بتوانند درک بهتری از صفحات داشته باشند.

 سئو خارجی (off-page seo)

🖇️ سومین روش اجرای سئو، سئو و یا بهینه سازی خارجی است که به آن سئو off page نیز گفته می شود. سئو خارجی به اقداماتی گفته می شود که در خارج از فضای وب سایت انجام می شود که هدف از این اقدامات معرفی وب سایت به موتور های جستجو است. سئو خارجی به صورت کلی دارای تاثیر مستقیم بر روی بالا بردن رتبه وب سایت می باشد. سئو خارجی را میتوان به عنوان یک نشانگر بسیار ایده آل در خصوص وب سایت های دیگر و کاربران در نظر گرفت. وب سایت هایی که محتوای با کیفیت و سئو شده ارائه دهند، از سوی وب سایت های دیگر و از طریق بک لینک ها مراجعاتی خواهند داشت که این بک لینک ها رتبه سایت را ارتقا می دهند و باعث هدایت شدن کاربران بیشتری به سوی سایت مورد نظر می شوند.

این معرفی ها که خارج از سایت به وجود می آید و کاربران را به سایت شما هدایت میکند برای گوگل ارزشمند بوده و باعث افزایش امتیاز و در نتیجه کاهش رتبه شما میشود.

اصطلاحات رایج در سئو

اصطلاحات رایج در سئو

برخی از رایج ترین اصطلاحات در سئو را میتوان مواردی به شرح زیر در نظر گرفت:

✔️ خزیدن و یا crawling
به فرآیندی گفته میشود که در آن ربات های موتور جستجو قادر هستند تا صفحات وب را کشف کنند
✔️ شاخص گذاری مجدد و یا de indexed
به معنای ارجاع به صفحه و یا گروهی از صفحات که از شاخص گوگل حذف شده باشند.
✔️ Featured snippets
به معنای بخش های پاسخ خام که در قسمت بالایی serp ها در خصوص پرس و جو های خاص نمایش داده می شوند.
✔️ Indexing
به معنای مرتب سازی و سازمان دهی محتوای یافت شده که ربات های گوگل قادر به دستیابی به آن بوده اند.
✔️ ترافیک اورگانیک Organic traffic
به معنای قرار گرفتن سایت در رتبه های نتایج جستجو که این رتبه ها هیچ ارتباطی با تبلیغات کلیکی ندارند
✔️ کوئری Query
به معنای کلمه ای که در بخش جستجو تایپ میشود
✔️ رتبه بندی Ranking
نتایجی که پس از جستجو به شکل مرتب نمایش داده می شوند
✔️ ترافیک traffic
به معنای تعداد بازدید هایی که از سایت صورت می گیرد
✔️ بک لینک back link
به معنای لینک ورودی و لینک هایی که از صفحات دیگر به صفحه وب سایت شما اشاره می کنند.
✔️ خزنده Crawler
به معنای آن دسته از ربات هایی که در اینترنت به جستجو محتوا می پردازند
✔️ لینک داخلی internal link
به معنای آن دسته از لینک هایی هستند که داخل سایت شما هستند و از داخل سایت به یکدیگر لینک داده می شوند
✔️پنالتی penalty
که به معنای حذف صفحه وب سایت شما از نتایج به دست آمده در موتور جستجو است که این اتفاق به دلیل خطا در عملکرد اتفاق می افتد.
✔️ Search volume
به معنای تعداد دفعاتی که کلمه کلیدی جستجو شده است می باشد و بسیاری از ابزار های جستجو میزان جستجوی تخمین زده شده در هر ماه را نشان می دهد.
✔️ تصویر Alt
به معنای متنی که جایگزین عکس می شود و تصاویر موجود بر روی صفحات وب را تعریف می کند.
✔️ انکرتکست Anchor text
به معنای متنی که با کمک آن میتوان به صفحات دیگر لینک شد
✔️ Keyword stuffing
به معنای استفاده از کلمات کلیدی به میزان بیش از حد در محتوا است.
✔️ Meta description
به معنای عناصر html هستند که محتوای صفحه ای که در آن هستند را نشان می دهند.
✔️ Image link
به معنای عکس هایی هستند که به صفحات دیگر لینک می شوند
✔️ Google tag manager
به معنای هاب برای مدیریت کردن چند کد ردیابی برای وب سایت
✔️ Link exchange
به معنای لینک گذاری متقابل

ابزارهای سئو برای تحلیل و آنالیز

ابزارهای سئو برای تحلیل و آنالیز

ابزار های سئو به گونه ای هستند که سایت را بررسی و آنالیز می کنند و در صورتی که بهینه سازی سایت را به شکل موفقیت آمیز انجام دهند، باعث موفقیت در بازاریابی می شوند. لازم به ذکر است که برخی از ابزارهای سئو در خصوص تحلیل و آنالیز رایگان هستند و برخی دیگر که به شکل حرفه ای تری عمل می کنند، هزینه را در بر خواهند داشت. ابزار های سئو رایگان و هزینه بر به شرح زیر هستند:

گوگل سرچ کنسول یا وبمستر تولز سابق بزرگترین و کلیدی ترین ابزار برای سئو سایت است و به عنوان یک ابزار ضروری برای هر وبمستری شناخته می شود.  تنظیم این ابزار برای سایت به شکل کاملا رایگان است و با استفاده از آن میتوان بر عملکرد سئوی سایت را نظارت کرد.
با استفاده از این ابزار می توان مشکلات سایت را تشخیص داد و محتوایی را برای بررسی شدن توسط گوگل ثبت کرد، می توان جایگاه ها ، تعداد ورودی ها و عبارت های کلیدی را جست جو کرد و اقدامات بسیاری را برای تحلیل آمار و اطلاعات وضعیت سئو سایت انجام داد.

  • آنالیز با w3c

W3c مهم ترین ابزار های آنلاین است که برای بررسی ساختار یک صفحه مورد استفاده قرار می گیرد و با استفاده از این ابزار می توان ایرادات کد نویسی و ساختار هدینگ را نیز آنالیز کرد.

w3c بر اساس استاندارد تعریف شده گزارشی را از مشکلات سایت از نظر برنامه نویسی کد های خروجی ایجاد شده تهیه می کند و در اختیار شما قرار می دهد.
زمانیکه از این برنامه برای آنالیز استفاده می کنید، خطاهای موجود با رنگ قرمز نشان داده می شوند و هشدارها نیز با رنگ زرد نمایان می گردند.

  • آنالیز سایت با moz

وب سایت moz یکی از معروف ترین و قدرتمند ترین ابزارهایی است که برای آنالیز بخش های سئوی سایت می توان از آن استفاده کرد. از سایت moz  برای آنالیز کردن ورودی ، بررسی بک لینک و لینک های داخلی و … مورد استفاده قرار می گیرد ، به کمک این برنامه می توان کلمات کلیدی و رتبه بندی آنها را نیز در سایت مشخص کرد.

برای استفاده از این ابزار باید ثبت نام کنید و با یکسری محدودیتها میتوانید به صورت رایگان هم استفاده کنید و برای استفاده تمام قابلیت پیشنهاد میکنیم پلن پولی آنرا تهیه کنید.

Semrush به عنوان یکی از بزرگترین رقیب های سایت moz.com شناخته می شود و برای آنالیز سئو مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار دارای امکانات رایگان است که علاوه بر بررسی کردن لینک های داخلی و خارجی، شرایط سایت را نیز مورد بررسی قرار می دهد.
آنالیز رایگان با استفاده از سایت semrush می تواند این امکان را در اختیار شما قرار دهد که اطلاعات دقیقی از تعامل سایت با شبکه های اجتماعی دیگر به دست اورید.
لازم به ذکر است که این ابزار بسیار کامل تر از سایر ابزار ها است و به شکل تخصصی هم می توان با آن کار کرد.

  • ابزار آنالیز ahrefs

سایت و ابزار آنلاین ahrefs مهمترین و محبوب ترین ابزار تحلیل سئو بین متخصصین این حوزه هست که آمارهای نسبتا دقیقی را به شما ارائه میکند. این ابزار امکانات فوق العاده ای را برای گرفتن گزارش های لینک سازی سایت خودتون و حتی رقبا را تهیه میکند. علاوه بر آن امکان که در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد، شما امکانات بسیار زیاد دیگری مانند مشخص کردن مشکلات وب‌سایت‌تان، کلمات کلیدی برای تولید محتوا، تحلیل رقبا، بررسی مشکلات Page Speed و… را در این ابزار قدرتمند خواهید یافت.

جالب است که بدانید این ابزار قابلیت هایی مانند گزارش مشکلات سایت، مشکلات سرعت لود سایت، تحلیل رقبا و گزارش کلمات کلیدی را هم برای شما آماده کرده که فقط باید از آن استفاده کنید.

Link miner ابزاری برای سئو است که با استفاده از آن می توان لینک های شکسته ای که در صفحه وجود دارند را پیدا کرد و با استفاده از آن از لینک های هر صفحه خروجی دریافت کرد تا با استفاده از آنها به تجزیه و تحلیل و آنالیز سایت پرداخت.

  • افزونه یواست yoastseo برای تحلیل و آنالیز سایت های وردپرس

Yoast یک پلاگین رایگان است که برای سایت های ورد پرسی استفاده می شود و به کمک آن می توان به راحتی سئو سایت را تحت بررسی قرار داد و صفحات وب را بهینه کرد. با کمک yoast شما قادر خواهید بود تا قالب مورد نظر خود را تنظیم کنید و از تیتر ها و متاتگ ها استفاده نمایید. به کمک راهنمایی های این ابزار می توانید کلمات کلیدی را نیز بهینه کنید و به اصلاح و ویرایش صفحات محتوایی سایت بر اساس فاکتور های سئو بپردازید.

  • افزونه رنک مث Rank Math برای سایت های وردپرس

افزونه جدید و پر قدرتی است که به تازگی برای رقابت جدی با پلاگین یواست معرفی شده است ، امکانات این پلاگین این افزونه تقریبا مشابه یواست است با این تفاوت که رنک مث رابط کاربری بهتر ، زیبا و ساده تری برای کاربران غیر متخصص دارد و همینطور تنظیمات حرفه ای برای متخصصین کرده است .

یکی دیگر از قابلیت های جذاب این افزونه استفاده حرفه ای از اسکیماهای محتوا متنوع در محتوا است.

انواع الگوریتم‌های گوگل و تاثیر آنها بر روی سئو

انواع الگوریتم‌های گوگل

اکثر الگوریتم های گوگل بطور مستقیم بر روی نتایج گوگل اثر می گذارند و این امکان وجود دارد که آنها را به عنوان الگوریتم های سئو نیز معرفی کرد زیرا این الگوریتم ها می توانند قانون گذار نتایج گوگل باشند. الگوریتم های گوگل تعداد زیادی دارند که در اینجا فقط به چند مورد از مهمترین آنها اشاره میکنیم و شما میتوانید برای آشنهایی با تمام الگوریتم های گوگل به مقاله الگوریتم های گوگل مراجعه کنید.

  •  گوگل سند باکس Google Sandbox

سند باکس که مانع از نمایش دادن سایت های جدید در نتایج برتر گوگل می شود. به همین دلیل سند باکس را به عنوان یک دوره آموزشی می توان تصور کرد که تا زمانی که مراحل آن تمام نشود، نمی توان رتبه  مناسبی به دست آورد.
الگوریتم سند باکس به شکل رسمی توسط گوگل تایید نشده است اما افرادی که متخصص در زمینه سئو هستند، اعتقاد دارند که این الگوریتم وجود دارد و اثرات آن بر سایت های جدید قابل مشاهده خواهد بود. در نتیجه سایت های تازه تاسیس چند ماهی وارد یک باکس فرضی به عنوان سایت تازه کار هستند و پس از مدتی خارج میشوند و در این مدت رتبه عالی کسب نمیکنند.

  • الگوریتم رقص گوگل Google Dance

الگوریتم رقص گوگل به این معنا است که رتبه صفحات یک سایت به صورت مرتب در داخل نتایج گوگل جا به جا می شود. در چنین مواقعی می گویند که سایت دچار رقص گوگل شده است بدین معنا که رقص گوگل الگوریتمی است که با هدف تست و بررسی باعث ایجاد جهش ناگهانی در رتبه صفحات مربوط به یک سایت می شود.
در این الگوریتم هنگامی که شما به انتشار یک مقاله جدید اقدام می کنید، گوگل این مقاله را از نظر ارزش و موضوع صفحه مورد ارزیابی قرار می دهد و رتبه مناسبی را برای آن در نظر می گیرد.
در صورتی که مقاله رتبه پایینی داشته باشد، گوگل یک فرصت مجدد به این مقاله خواهد داد.
در ادامه مقاله جدید به کمک الگوریتم رقص گوگل در نتایج برتر نمایش داده می شود و رفتار و واکنش کاربران در مواجهه با آن تحلیل و بررسی می گردد.
در چنین حالتی اگر کاربران بر روی مقاله شما کلیک کنند و به تعامل با آن بپردازند، رتبه مقاله شما تغییر خواهد کرد و بهتر خواهد شد.

  • الگوریتم پاندا Panda Algorithm

الگوریتم پاندا یکی از قدیمی ترین الگوریتم های گوگل است که هدف این الگوریتم بررسی کیفیت محتوای صفحات و برخورد کردن با کیورد استافینگ و محتواهای کپی و تکراری می باشد. به همین دلیل پس از انتشار این الگوریتم، آن دسته از سایت هایی که دارای محتوای منحصر به فرد بوده اند، نتایج بهتری کسب کردند و در نتیجه برای سایت های دارای محتوای کپی جریمه در نظر گرفته میشود.

  • الگوریتم مرغ مگس خوار Hummingbird Algorithm

الگوریتم مرغ مگس خوار از مهم ترین الگوریتم های گوگل است که هدف آن درک و شناسایی هدف کاربر از جستجو است. پیش از به کار گیری این الگوریتم نتایج گوگل بر اساس اصطلاحات خاصی که کاربر به جستجوی آن می پرداخته مرتب می شدند.

اما بعد از انجام این به روز رسانی ها، به کمک این الگوریتم سعی شده تا مفهوم را بهتر درک شود و با درک مفهوم و معنی هدف کاربر نتایج بهتری را نمایش داده شود.

  • الگوریتم پنگوئن Penguin Algorithm

یک از مهمترین و خطرناک ترین الگوریتمهای گوگل که در سال ۲۰۱۶ استارت خورده است و تاثیر اصلی روی سئو دارد و وظیفه این الگوریتم تحلیل و بررسی لینکها و بکلینک های سایت است.

گوگل همواره اعلام میکند بک لینکهای طبیعی که سایت های دیگر در حمایت و معرفی از سایت ما میزند میتواند در رتبه بندی نتایج، تاثیر خوبی داشته باشد و همینطور هرگونه خرید و فروش و اضافه کردن مصنوعی این بک لینکها را هم ممنوع اعلام کرده جریمه میکند.

بدلیل تاثیر مثبتی که بک لینک ها میتوانند در رتبه بندی داشته باشند همین موضوع باعث افزایش تقلب و  تولید بک لینکهای مصنوعی از طرف سایت ها میشود و کار الگوریتم پنگوئن هم دقیقا شناسایی این بک لینکها است.

  • الگوریتم کبوتر Pigeon Algorithm

این الگوریتم در گروه محدود الگوریتم هایی قرار دارد که فقط بر روی نتیجه گوگل تاثیر گذار نبود. این الگوریتم دارای هدف سئو محلی بود و نتیجه آن به شکل همزمان بر روی گوگل مپ نیز ظاهر می شده است. بدین معنا که در الگوریتم کبوتر گوگل سعی بر آن دارد تا موقعیت مکانی کاربر را نیز در نظر بگیرد.
در نتیجه در این الگوریتم نتایجی برای کاربر ظاهر می شود که به موقعیت مکانی کاربر نزدیک تر باشد. هدف دیگر این الگوریتم نیز بهبود جایگاه برای کسب و کارهای محلی بوده است و در صفحه نتایج گوگل حضور بسیار خوبی داشته است.

  • الگوریتم برت bert Algorithm

الگوریتم برت همانند الگوریتم مرغ مگس خوار برای درک بهتر از هدف کاربر در حین جستجو ارائه می شود. البته لازم به ذکر است که الگوریتم های جدید جایگزین الگوریتم های قدیمی نمی شوند و فقط در کنار هم بر روی رتبه بندی گوگل اثر می گذارند.

 

برای اطلاع از تفاوت سئو و گوگل ادز ، با ما در دی ام یار همراه باشید.

 

رسیدن به صفحه اول گوگل چقدر طول می کشد؟

سوالی که بسیاری از افرادی که به تازگی یادگیری سئو را آغاز کرده اند و یا سایت خود را به دست یک سئو کار سپرده اند، می پرسند، این است که رسیدن به صفحه اول گوگل چقدر طول می کشد؟ پاسخ این سوال قطعی نمی باشد و به عوامل زیادی بستگی دارد اما باید بدانید پیشرفت و ارتقاء سایت شما در گوگل یه شبه ممکن نیست و نیازمند برنامه ریزی و تلاش طولانی مدت است. طبق بررسی ها حدودا 3 تا 6 ماه زمان احتیاج است تا سایت شما وارد صفحه گوگل شود. توجه کنید که این مدت زمان، حدودی است و پیشرفت سایت به عوامل زیادی همچون میزان رقابت کلمات کلیدی، تولید محتوای با کیفیت، سن دامنه، سرعت سایت و … بستگی دارد. اگر سایتتان نوپا استف پیشنهاد می شود در اولین گام سعی کنید در حوزه کلمات کلیدی کم رقابت به صفحه اول گوگل راه پیدا کنید و سپس به سراغ دیگر کلمات با میزان سختی بیشتر بروید.

 

 هزینه خدمات سئو چگونه محاسبه میشود؟

🔍 به صورت کلی هزینه خدمات سئو یک وب سایت بر اساس مسائل مختلفی انجام می شود زیرا سئو پروسه ای است که از چند زیر شاخه و روش مختلف تشکیل شده است و اجرای هر کدام از آنها در عین حال که ضروری و لازم است، اما به اختیار سفارش دهنده می تواند کم و یا زیاد شود.
از آنجایی که هر وب سایت دارای شرایط مخصوص به خود است و برای ارتقا رتبه باید به رقابت با رقبا بپردازد، نمی تواند تعرفه مشخصی را برای سئو مشخص کرد اما در این خصوص عواملی وجود دارند که در هزینه سئو موثر واقع می شوند.

علاوه بر این اگر قصد داشته باشید خدمات سئو را شخصا انجام دهید می توانید با استفاده از مشاوره سئو فعالیت خود را بهینه کنید؛ البته توجه داشته باشید که فعالیت در زمینه سئو به صورت شخصی لازم به گذراندن دوره های متعدد می باشد و امری بسیار تخصصی محسوب می شود.

✔️ حجم پروژه

از مهم ترین مسائل در محاسبه هزینه سئو، حجم پروژه است که در این صورت هر چه کارفرمای سئو بخش های بیشتری را برای مدیریت سایت بپذیرد، هزینه پروژه نیز افزایش می یابد.
مسائلی دیگری که در این بخش باعث افزایش قیمت می شوند، تعداد صفحات سایت، شرایط سایت و میزان اطلاعات است. علاوه بر آن عمر دامنه و مدت زمان آن نیز بر روی هزینه های سئو سایت موثر واقع شود.

✔️ تعرفه مربوط به ارتقای سایت بر اساس کلمات کلیدی

از آنجایی که بسیاری از افراد سئو سایت را مطابق با ارتقا کلمات کلیدی در گوگل میشناسند، می توان گفت که یکی از عوامل دیگر در این زمینه که بر روی هزینه سئو سایت موثر واقع می شود، کلمه و یا کلمات کلیدی است که قصد دارید با استفاده از آن رتبه سایت را افزایش دهید.

✔️ هزینه سئو داخلی

سئوسازی به دسته بندی داخلی و خارجی تقسیم بندی می شوند و هر یک از این مراحل هزینه مربوط به خود را دارد و بر روی قیمت نهایی سئو سازی موثر است.

  • بهینه سازی عنوان ها بر اساس کلمات کلیدی
  • سئو کردن تگ های نوشتاری برای محتوا
  • به وجود آوردن سایت مپ داینامیک و به روز رسانی لحظه ای
  • نصب کردن افزونه های ضروری برای سئو
  • انجام تنظیماتی که مربوط به فایل های htaccess و robots.txt باشند
  • سئو در خصوص فشرده سازی و کاهش حجم فایل های جاوا
  • بهینه سازی url برای صفحات
  • به روز رسانی کردن کد های html
  • کاهش دادن حجم فایل های دیتا و فشرده سازی و بهینه سازی
  • فعال کردن قابلیت هایی که مربوط به کش سایت هستند
  • حذف کردن تمامی محتواهای غیر ضروری
  • بررسی کردن لینک های داخلی و خارجی
  • بهینه سازی کردن تصاویر
  • ترکیب فایل های جاوا css
  • ثبت کردن وب سایت در وبمستر گوگل
  • هزینه افزایش سرعت
  • هزینه بهبود بخشیدن به انکرتکست ها و لینک های داخلی

 

✔️ هزینه سئو خارجی

در سئو خارجی هزینه سئوسازی وب سایت بر اساس عوامل دیگری تعیین می شود. به عنوان مثال: بهبود بخشیدن به ارتباط سایت با شبکه های اجتماعی، هزینه های ارسال رپورتاژ ،بهینه سازی کردن بک لینک ها، حذف کردن بک لینک ها و سایر فعالیت ها تماما در هزینه سئو سازی خارجی موثر واقع می شوند.

5 روش کسب درآمد از سئو

 

 کسب درآمد از سئو

 

با داغ شدن بازار سئو و گسترش تکنولوژی بسیاری از افراد به دنبال یادگیری مهارت های لازم و کسب درآمد از سئو هستند. با یادگیری سئو، شما امکان فعالیت در موقعیت های شغلی مختلفی را خواهید داشت. اما حرفه ای شدن در این مسیر نیازمند تلاش و آموزش فراوان است، چرا که در این راه رقیبان سرسختی خواهید داشت. ما در ادامه 5 روش کسب درآمد از سئو را به شما معرفی کرده ایم:

💡 ارائه مشاوره سئو

زمانی که یادگیری اولیه شما تمام شد و تجربه های لازم را کسب کردید، می توانید خدمات سئو را به سایت های نوپا ارائه دهید و درآمد خوبی از این راه کسب کنید. خدمات سئو شامل ارائه مشاوره سئو، بهینه سازی سایت، تحلیل و آنالیز عملکرد سایت، طراحی استراتژی های لازم با توجه به حوزه تخصص سایت، ارائه برنامه محتوایی و … می باشد.

💡 آموزش سئو 

یکی دیگر از منابع کسب درآمد از سئو، تولید محتوای آموزشی است. امروزه بسیاری از افراد هستند که به دنبال محتوای خوب آموزشی برای یادگیری سئو از صفر تا صد هستند. شما می توانید با جمع آوری مطالب مفید و طراحی یک بسته آموزشی، درآمد بسیار خوبی را از حیطه تدریس کسب کنید. البته قابل ذکر است که رسیدن به مقام تدریس، نیازمند تجربه و دانش بالایی است. شما می توانید محتوای آموزشی خود را از طریق صفحه اینستاگرام، سایت شخصی و یا یوتیوب و آپارات به اشتراک بگذارید و یا حتی جلسات و دوره های آنلاین در پلتفرم های دیگر برگزار نمایید.

💡 تولید محتوای سئو شده برای سایت

یکی از ابتدایی ترین روش های کسب درآمد در حوزه سئو، تولید محتوای متنی سئو شده است. در این روش شما زمان کمتری را برای یادگیری احتیاج خواهید داشت و پس از دریافت آموزش های لازم می توانید از سایت های مختلف، سفارش محتوا دریافت کرده و شروع به کار کنید. به این صورت که کارفرما چند موضوع را در اختیار شما به عنوان محتوا نویس قرار می دهد و از شما می خواهد محتوایی در قالب و چارچوب های سئو تولید کند. یک محتوای سئو شده به طبع ارزش بیشتری از محتواهای معمول دارد و شما می توانید درآمد خوبی با انجام اینکار کسب کنید.

💡 افیلیت مارکتینگ و یا همکاری در فروش

همکاری در فروش نیز یکی از حوزه هایی است که اگر حرفه ای عمل کنید می توانید درآمد زیادی از آن کسب کنید. شما می توانید با کمک دانش سئو، سایت خودتان را بهینه کنید و پس از آن با برند هایی که امکان افیلیت مارکتینگ دارند همکاری کنید. به این صورت که با فروش محصول یک برند در سایت شما، درصدی از سود آن به شما تعلق خواهد گرفت. در ایران نیز بسیاری از برند ها مانند دیجی کالا این امکان را دارند. طبیعی است که هرچقدر دانش سئوی شما بالاتر باشد و سایتتان رتبه بهتری کسب کند، کاربران بیشتری نیز از سایت بازدید کرده و درآمد بیشتری نیز خواهید داشت. پس تاثیر سئو را دست کم نگیرید!

💡 وب مستر

مجموعه ای مختلف که می خواهند سایت برند/ خدمات خود را ارتقاء ببخشند، از نیروی کاری با سمت وب مستر کمک می گیرند. وب مستر کسی است که تقریبا تمام امور مرتبط به وب سایت مجموعه را از جمله: برنامه ریزی محتوا، تعامل با تیم سئو، کار با افزونه های مختلف و … کنترل و مدیریت می کند و در نهایت رتبه وب سایت را در موتور جستجو، ارتقاء می دهد. در حال حاضر درآمد یک وب مستر با تجربه، حداقل دو برابر حقوق معین وزارت کار می باشد. البته لازم به ذکر است که وب مستر می تواند در مجموعه های مختلف مشغول به کار باشد و میزان درآمد خود را افزایش دهد.

برای اطلاع از اهمیت خدمات سئو، کلیک کنید.

درآمد سئو در ایران

در مطالب قبلی روش هایی برای کسب درآمد در حوزه سئو معرفی شد؛ اما درآمد سئو در ایران چقدر است؟ یکی از دغدغه های همه افرادی که درحال یادگیری مهارتی هستند، آینده شغلی آن مهارت و میزان درآمد است. خوشبختانه می توانیم بگوییم حوزه دیجیتال مارکتینگ و سئو از جمله تخصص های پولساز در ایران می باشد. هرچند قابل ذکر است که میزان درآمد هر فرد، به فاکتور های زیادی از جمله: پشتکار و تلاش، میزان دانش و مهارت تخصصی، میزان تجربه و سابقه بستگی دارد؛ اما به طور کلی میانگین درآمد شاغلان درحوزه سئو در ایران به صورت زیر است:

💻 عنوان شغلی 💰 درآمد ماهانه
کارشناس سئو حرفه ای که تیم دارد 15 میلیون تومان و بیشتر
کارشناس سئو استخدام شده در یک مجموعه 6 تا 10 میلیون تومان و بیشتر
کارشناس سئو که به صورت فریلنسری فعالیت می کند 7 تا 9 میلیون تومان و بیشتر
تولید کننده محتوای سئو شده 3 تا 7 میلیون تومان و بیشتر

با این حال، همانطور که گفته شد، این اطلاعات مرجع خوبی برای اطلاع از رقم دقیق سئوکاران نیست، چرا که این رقم فرد به فرد متفاوت است و سئوکاران موفقی هستند که ماهانه درآمدی بیش از 100 میلیون تومان نیز کسب می کنند. در نتیجه توانایی های فردی و مهارت و دانش، تعیین کننده میزان موفقیت شما خواهد بود.

 

منابع آموزشی سئو

منابع آموزشی سئو

دانش سئو دائما در حال تغییر اساسی است و برای موفقیت در آن باید همواره مطالب مربوط به سئو را آموخت و با نحوه سئو سازی سایت آشنا شد، خوشبختانه منابع آموزشی مختلفی وجود دارند که می توان از آنها به شکل رایگان استفاده کرد و با تکمیل اطلاعات در این زمینه به خوبی سئو سازی وب سایت ها را انجام داد.

بهترین منابع آموزشی سئو که پیشنهاد میشود هر روز به اینها سر بزنید :

 

جمع بندی

سئو چیست؟ در این مطلب به شرح مسائل مختلفی در زمینه سئو از قبیل: تاریخچه سئو، اهداف سئو و کاربرد آن، انواع تکنیک های سئو، تفاوت سئو با گوگل ادز و … اشاره شد.
با در نظر گرفتن مطالبی که در رابطه با سئو و موتور جستجو برای شما عزیزان شرح داده شد، می توان این نتیجه را دریافت کرد که سئو و استفاده از آن برای هر کسب و کار اینترنتی که دارای سایت هستند یک امر فوق العاده لازم و ضروری است چرا که در پی آن دستیابی به درآمد و افزایش تعداد مشتری ها را خواهد داشت و باید از این دانش سود آور استفاده کنند.
به عبارت دیگر بر اساس مطالب ذکر شده در این مقاله می توان گفت که بدون انجام سئو در وب سایت هیچ کسب و کار اینترنتی به نتیجه مطلوب خود دست پیدا نخواهد کرد، خصوصا با توجه به اینکه امروزه رقابت در این زمینه بسیار تنگاتنگ است و پیشی گرفتن از سایر رقبا امری بسیار سخت و دشوار است و کسب و کاری موفق تر است که بتواند از مدل های مختلف دیجیتال مارکتینگ به خوبی استفاده کند.
امیدواریم که از مطالب شرح داده شده، استفاده کنید، در صورتی که سوال یا نظری در مورد مباحث سئو دارید برای ما کامنت بزارید تا بتوانیم از این طریق هم پاسخگوی شما باشیم.

 

برای دانلود پی دی اف مطالب کامل این صفحه، کلیک کنید.

سئو سایت چیست؟

دانش سئو در زمینه بهبود نتیجه های ارگانیک سایت در موتور جستجو کارآمد است. در مقاله فوق مفهوم سئو و اصطلاحات آن آورده شده است.

چقدر طول می کشد به صفحه اول گوگل وارد شویم؟

ورود به صفحه اول گوگل به عوامل زیادی بستگی دارد، اما حدودا 3 الی 6 ماه.

چگونه می توان از سئو درآمد کسب کرد؟

گرفتن سفارش تولید محتوا، آموزش سئو، وب مستری و ... برای اطلاع از موقعیت های شغلی سئو و درآمد آن مقاله بالا را مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا